1
AdmiralBet ABA Liga

head coach Andrej Zakelj KK Partizan v SC Derby during the Aba League Season 2022-2023 match at Stark Arena on October 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MOŽEMO DA DOBIJEMO PARTIZAN U BEORADU: SC Derbi ne odustaje od polufinala!

Objavljeno: 18.05.23 u 21:56

Košarkaši Partizana gostuju u Podgorici ekipi Studentskog centra u okviru drugog meča četvrtfinala ABA lige, a rezultat meča je 79:81. Nakon meča trener SC-a, Andrej Žakelj, podelio je svoje utiske.

Razočarani smo kada se ovako izgubi utakmica. Ali, bilo bi neverovatno ako bismo prošli, niko nije očekivao ni da dobijemo jednu, a ne dve utakmice. Ponosan sam na momke, očekivao sam da će Partizan biti agresivniji i bio je. Na kraju smo imali problema, savladao nas je umor, ali i kvalitet Partizana. Opet smo bili odlični u skoku, to je pokazatelj želje i moram da budem zadovoljan„, rekao je trener domaćina Andrej Žakelj.

Partizan ostaje veliki favorit, ali SC Derbi je pokazao da može.

Bilo je mnogo promašaja i zicera, ali to je košarka – nekad je to uz neki kontakt, nekad nedostatak sreće, ali bilo je toga i na drugoj strani. Sada će nam u Areni biti još teže, biće i mnogo publike, ali borićemo se da izborimo polufinale, ali i ako ne uspemo – sve će biti u redu. Ja verujem da možemo, ali i igrači koji su na terenu moraju da veruju da možemo do pobede u Beogradu. Sada da ohladimo glave i da mislimo o majstorici„, istakao je Žakelj.

3
7

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter