0
Košarka

from left Zach LeDay, Ioannis Papapetrou, Dante Exum, Tristan Vukcevic and Yam Madar during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Play Offs Game 4 match match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Real Madrid - 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague on May 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MLADI KOŠARKAŠ PARTIZANA ODUŠEVIO SVE NA NBA DRAFTU: Odigrao odličan meč! (VIDEO)

Objavljeno: 18.05.23 u 09:26

Da li je vreme za novog Srbina u najjačoj ligi na svetu?

Košarkaš ’crnobelih’ mladi Tristan Vukčević trenutno se nalazi u Americi, gde zadivljuje NBA skaute na njihovom draftu. Pored toga što je na ‘NBA Draft Combine‘ treningu pokazao zavidno umeće, kao i da ima sjajan šut, Vukčević je sve to ponovio i na utakmici u kojoj je ubacio 21 poen za samo 16 minuta.

Mladi Tristan je trojke šutirao tri od tri, za dva poena je imao dva promašaja (5/7), dok je pogdio i dva od tri slobodna bacanja. Poznati analtičar ESPNa Džonatan Givoni rekao je Vukćević pokazao odlične veštine.

– Veliki uticaj Tristana Vukčevića koji je pokazao svoje odlične veštine. Nema mnogo velikih momaka na ovom draftu koji mogu da šutiraju i poentiraju iz svakog ugla terena kao on. – istakao je Givoni.

Vukčević je ove sezone u dresu Partizana igrao promenjivo. U ABA ligi je imao učinak od 8.1 poena i 3.2 skoka za 14 minuta, dok je u Evroligi beležio 1.2 poena i 1.2 skoka po meču.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter