0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Zadar at Stark Arena on January 02, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MADAR BI TREBALO DA BUDE SPREMAN: Žoc govorio nakon ključne pobede!

Objavljeno: 18.05.23 u 22:37

Košarkaši Partizana gostuju u Podgorici ekipi Studentskog centra u okviru drugog meča četvrtfinala ABA lige, a rezultat meča je 79:81, a Željko Obradović je delimično zadovoljan nakon utakmice.

„Izjednačena utakmica sa mnogo oscilacija i preokreta. SC Derbi je odigrao odlično, a mi smo našli snage da stignemo do pobede. Želja i energija su bile tu, ali imamo velikih, velikih problema kada je igra u napadu u pitanju. Imamo neverovatno loše procente šuta, znam da je pritisak bio prisutan, ali to moramo da rešimo. Momci će dobiti dan odmora, da se osveže, da dođu sebi pre odlučujuće treće utakmice“, naglasio je Željko Obradović, pa dodao:

„Kristalno je jasno da je poraz od Reala ostavio veliki trag na igračima. Odbrana je na željenom nivou, naterali smo rivala u oba meča na mnogo izgubljenih lopti, ali su problem kontrola skoka i šut. Madar? Trebalo bi da bude spreman za naredni meč“.

  

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Obradović je nastavio sa izlaganjem:

„Igrači Partizana su ljudi kao i svi ostali. Odigrali su više od sedamdeset utakmica ove sezone, mora da dođe do oscilacija, mora da dođe do zamora materijala. Kod nas je problem psihološki zamor posle poraza od Reala. Moramo to da zaboravimo, iako su iza nas maestralne partije u Evroligi. Moramo da se fokusiramo na iskušenja u ABA ligi. Momci su se borili i izborili i ja im čestitam na tome“.

5
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter