0
Košarka

Nikola Jokic Serbia - Finland, Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, 5.9.2022. Prag, Ceska photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

LEJKERSI IMAJU PLAN ZA ZAUSTAVLJANJE JOKIĆA: Koristiće recept sa kraja prvog meča, ali će se spremiti i Nagetsi!

Objavljeno: 18.05.23 u 16:15

Pokušaće Lejkersi da izjednače.

Košarkaši Denver Nagetsa poveli su protiv Los Anđeles Lejkersa sa 1:0 u finalnoj seriji Zapadne konferencije, a novi meč, igra se u noći između četvrtka i petka. Nikola Jokić je predvodio Nagetse do vođstva u ovoj seriji, odigrao je maestralnu partiju i meč završio sa 34 poena, 21 skokom i 14 asistencija uz sjajan šut iz igre.

Baš zbog toga, Lejkersi žele da pronađu način da ga koliko toliko uspore, o čemu je govorio i Ostin Rivs na konferenciji za medije. On je skrenuo pažnju da postoji recept za zaustavljanje dvostrukog MVP-ja NBA lige, ali da to neće biti lako.

– Dejvis bi mogao da pokuša da mu blokira šut ili da ga omete, a ja, koliko god da sam pokušavao da markiram Jokića to nije lak zadatak. Dakle, samo nam treba malo više visine, da se igra na malo drugačiji način i da držimo Dejvisa gde može da ide na blok i da je u poziciji za skok. Zaista mi se dopada to što sam video od te grupe – istakao je Rivs.

Nešto ranije, u američkim medijima, pojavio se članak u kome se navodi da su Lejkersi upravo spremali taktiku da preko Hačimure markiraju Jokića, što je donekle bilo uspešno u poslednjoj deonici. Ipak, Nagetsi su sada sigurno spremni i na to, pa ćemo rezultate svega videti rano u petak ujutru.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter