1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

LAZETIĆ NAKON ISPADANJA IZ KUPA: ’Svaka čast mojim momcima i kada su gubili 3:0 nisu se predali!’ (VIDEO)

Objavljeno: 18.05.23 u 08:27

Topolčani ipak nisu uspeli.

Fudbaleri TSCa su juče ugostili četu iz Ljutice Bogdana u polufinalu Kupa Srbije i poraženi su rezultatom 3:0. Crvena zvezda se plasirala u finale Kupa i sada ima priliku da odbrani duplu krunu. Nakon susreta strateg tima iz Bačke Topole čestitao je Zvezdi na plasman u fianle i rekao da je bila sjajna utakmica.

– Čestitam Zvezdi na ulasku u finale. Svaka čast i mojim momcima na stavu u igri i kada su gubili sa 3:0, nismo se predali. Sjajan utakmica, najbolji naš sudija, dobra atmosfera i pune tribine. Sve kako treba. – naveo je Lazetić.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Ekipa TSCa se sada okreće Mozzart Bet Superligi Srbije gde će nastaviti borbu za drugu poziciju i plasman u kvafilikacije za Ligu šampiona. Oni trenutno imaju 71 bod, koliko i izabranici Dušana Kerkeza. Topolčani u poslednja dva kola gostuju u Novi Pazar i dočekuju Vojvodinu.

U drugom polufinalnom susretu između Vojvodine i Čukaričkog, meč je prekinu zbog jakog nevremena pri rezultatu 2:0 za ‘brđane‘ pa će ’crvenobeli’ sačekati ime svog megdandžije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
1

1 Komentara

  1. I najbolja naša trenerčina-doduše malo lajava i klempava!Hej,hej-glavu gore mladjano madjorico!Ako ništa drugo bar ste izmuljali da se finale igra na vašem lavorčiću..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter