0
Evropske lige

FOTO: Twitter/ManCity

HALAND ILI NEKO DRUGI? Premijer liga skratila spisak kandidata za nagradu „Igrač sezone“!

Objavljeno: 18.05.23 u 18:33

Borba za prestižnu nagradu

Premijer liga ulazi u samu završnicu i kako sada stoje stvari Mančester siti će treću sezonu u nizu uspeti da osvoji šampionski trofej.

Velika žal ostaje za navijače Arsenala čiji je tim 93% sezone držao čelnu poziciju, ali su loši rezultati u finišu takmičenja verovatno skupo koštali londonskog giganta.

Baš kao svake godine i ove treba odrediti ko je to bio najbolji u Premijer ligi ove sezone, a nove vesti sa Ostrva govore da je lista kandidata sužena na sedam imena.

Kandidati za nagradu „Igrač sezone“ su Erling Haland (Mančester siti), Kevin de Brujne (Mančester siti), Hari Kejn (Totenhem), Martin Odegard (Arsenal), Bukajo Saka (Arsenal), Markus Rašford (Mančester junajted) i Kiran Tripije (Njukasl).

I pored toga što ima sedam imena čini se da je najrealnije da ovu nagradu pokupi Erling Haland koji je ove sezone postigao neverovatnih 36 golova, što je ujedno i rekord Premijer lige, a treba napomenuti da Norvežanin ima priliku da popravi taj skor do kraja sezone pošto je ostalo još tri utakmica na kojima će igrati popularni Građani.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter