0
Domaći fudbal

Aleksandar Dragovic during the Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and FK Cukaricki at stadium Rajko Mitic (Marakana) on February 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DRAGOVIĆ ŽELI DA ODE IZ ZVEZDE: „Nadam se da mi niko neće postaviti prepreku!“

Objavljeno: 18.05.23 u 15:33

„Želeo bih da tamo zaigram.“

Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Dragović, najavio je odlazak iz tog kluba u razgovoru za austrijski „Kronen cajtung“. On je podvukao da je došlo vreme za promenu i da je prelazak u Beograd bio prava stvar.

– Vreme je za promenu, želim da odem – rekao je Dragović i dodao:

– U pogledu uspeha, prelazak u Beograd je bio prava stvar. Ne možete zamisliti ništa bolje od osvajanja titule u Srbiji sa Zvezdom. Znate koliko sam vezan za dedu, on je bio presrećan što sam potpisao za njegov omiljeni klub i osvojio titulu.

goalkeeper Milan Borjan, Aleksandar Dragovic Superliga, Super Liga, Partizan – Crvena Zvezda, Derbi, Plej of, play off,
Beograd, Srbija 26.4.2023
foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Dragović je u svojo karijeri osvojio 13 titula, a postavlje se pitanje, gde želi da nastavi karijeru.

– Igrao sam u Švajcarskoj, Ukrajini, Nemačkoj, Engleskoj i Srbiji, a moj stari san je italijanska Serija A. Moj moto ‘old but gold’ važi tamo i želeo bih da tamo zaigram. Dao sam sve od sebe Zvezdi dve godine, verujem i nadam se da niko neće postaviti prepreku na moj put, da će moja želja za promenom biti shvaćena i prihvaćena.

Austrijski mediji, dovodili su Dragovića u vezu sa LASK-om, Rapidom i Austrijom, na šta iskusni fudbaler ističe da bi voleo u inostranstvo.

– To je klub u kojem sam odrastao kao fudbaler, sa kojim imam prirodno posebnu vezu, gde sam mogao da počnem uspešnu karijeru. Austrija će uvek biti tema, naravno, ali bih voleo da nastavim karijeru u inostranstvu, ako bude prilike – zaključio je Aleksandar Dragović.

3
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter