9
Domaći fudbal

Fudbal,.Pripreme FK Crvena Zvezda, Cyprus.from left, Vranjes, behind, Ognjen Koroman, Radivojevic, Pavle Ninkov, Marko Blazic, Nino Pekaric and Ivan Trickovski.Agia Napa, 01.12.2009.foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com ©

DELIJE ĆE BITI BESNE: Bivši igrač Crvene zvezde na korak od potpisa za Partizan!

Objavljeno: 18.05.23 u 19:30

Teško da se neko ovome nadao

Kako saznaje „Telegraf“ nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Ognjen Vranješ, koji je poznat po mnogim aferama van terena mogao bi da obuče dres Partizana.

Nove informacije govore da bi reprezentativac Bosne i Hercegovine mogao da obuče crno-beli dres jer je ponuđen beogradskom velikanu.

Vranješ je do 2025. godine pod ugovorom sa turskim Hatajem, ali je taj klub iz područja koje je pogođeno zemljotresom te je veliko pitanje kako će nastaviti da funkcioniše.

Tridesettrogodišnji defanzivac je pre Turske nastupao u Belgiji, Grčkoj, Španiji, Rusiji, a ponikao je u Borcu iz Banja Luke odakle je prešao u Crvenu zvezdu.

Najbolje partije prikazao je u grčkom AEK-u sa kojim je bio prvak države 2018. godine.

18
33

9 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter