0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ČUKARIČKI JE DRUGI FINALISTA KUPA SRBIJE: Domaće poremetio crveni karton, Brđani se izborili nakon nepravednog ponavljanja meča! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 18.05.23 u 16:54

Rival će im biti Crvena zvezda.

Fudbaleri Čukaričkog plasirali su se u finalu Kupa Srbije, tako što su u polufinalu savladali ekipu Vojvodine sa 0:1. Pobednički pogodak postigao je Adžić u 71. minutu, a po Brđane, sve je moglo biti tragično da je ovaj meč otišao u drugom pravcu.

Naime, ovaj susret je počeo juče, Čukarički je poveo sa 0:2, ali je utakmica zbog katastrofalnih vremenskih uslova prekinuta. Zbog pravila Kupa Srbije, duel je morao da počne od prvog minuta, a gostima su poništena dva pogotka.

Zasigurno da je sve to uticalo psihološki na goste, ali i na domaće, koji su dobili priliku da se iskupe za jučerašnje greške.

U prvom poluvremenu se to i odrazilo, domaći su imali nekoliko dobrih prilika i bili su znatno bolji nego juče. Prvu veću priliku za Čukarički propustio je Ovusu u 13. minutu.

FOTO: STARSPORT

Vojvodina je mogla do vođstva u 27. minutu kada je Kabić dobio loptu u kaznenom prostoru, ali je šutirao preko gola.

Drugo poluvreme počelo je izuzetno loše po domaće. Vitas je dobio drugi žuti karton u 51. minutu, nakon grubog starta. Sve to znatno je uticalo na igru domaćih, dok je Čukarički koristio situaciju na najbolji mogući način, napadajući.

Sve to, donelo je i vođstvo gostima u 72. minutu. Luka Adžić je bio pravi džoker sa klupe, a nedugo nakon što je zakoračio na teren, Čukaričkom je doneo plasman u finale Kupa.

Nakon što smo nešto ranije videli određenu nervozu na terenu, čarke su se ponovile i u 86. minutu. Milošević je ušao u određeni konflikt sa Sisokom, dok su ostali fudbaleri sve brzo smirili.

Imao je Čukarički priliku da u 90. minutu postigne još jedan pogodak, ali je neverovatan bio Simić. On je odbranio 3 pokušaja gostiju i opstavio je malo nade domaćima za izjednačenje.

FOTO: STARSPORT

Ipak, preostalo je malo vremena i Vojvodina nije uspela da zapreti gostima. Samim tim, Čukarički je drugi finalista Kupa Srbije i za trofej će se boriti sa Crvenom zvezdom.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter