0
Evrokupovi

Karlo Anćeloti (FOTO: Twitter/Real Madrid C.F)

ANĆELOTI NAKON DEBAKLA OD SITIJA: ’Bili su superiorniji! (VIDEO)

Objavljeno: 18.05.23 u 08:45

Gvardiola skinuo krunu vladarima.

Sinoć smo saznali ko ide na megdan Interu u finale Lige šampiona, jer je Mančester siti deklasirao Real Madrid na svom stadionu rezultatom 4:0 i ukupnim skorom od čak 5:1. Može se reći da je ovo bila doktorska disertacija Pepa Gvardiole, jer je zatvorio sve rupe i Madriđani u prvom poluvremenu jedva da su došli do centra.

Nakon ovog meča govorio je strateg ’kraljevaKarlo Anćeloti i rekao da je ovaj poraz fudbalska stvar i da može da se dogodi u polufinalu.

-Ovaj poraz je čisto fudbalska stvar. Igrali smo protiv rivala koji je pokazao mnogo više intenziteta i kvaliteta u prvom poluvremenu. Bili su superiorni, kao što smo mi bili superiorni prošle godine. Ovakve stvari mogu da vam se dogode u polufinalima, – započeo je.

Don Karlo se dotakao i da li ostaje i naredne sezone u prestonici Španije.

-Niko ne postavlja se pitanje mog ostanka u klubu. Predsednik je bio prilično jasan pre petnaestak dana. – nastavio je trener Reala.

Dodao je da nisu uradili stvari kako su planirali I da će naredne sezone biti bolji.

-Nismo uradili stvari onako kako smo planirali, ali nećemo praviti dramu od toga. Nismo bili sposobni da dobacimo do finala. Ove sezone smo bili vrlo dobri i bićemo bolji u narednoj. Ne moramo da pričamo o stavu igrača, jednostavno smo izgubili od tima koji je bio bolji od nas. Sezona je bila dobra, morali smo da pokažemo naša lica u poslednje četiri utakmice. Plasman u polufinale je uspeh jer samo četiri tima stižu dotle, a mnogi timovi nisu uspeli to da urade. – naveo je Italijan.

Istakao je da su već fokusirani na osvajanje Lige šampiona naredne sezone.

-Oni zaslužuju plasman u finale, baš kao što smo i mi zaslužili pre godinu dana. Naravno, sa ovim timom možete da se borite za Ligu šampiona koju smo već osvojili prošle godine. A već smo fokusirani na osvajanje naredne sezone. – zaključio je Anćeloti.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter