0
AdmiralBet ABA Liga

head coach Andrej Zakelj KK Partizan v SC Derby during the Aba League Season 2022-2023 match at Stark Arena on October 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŽAKELJ I SAM IZNENAĐEN POBEDOM NAD PARTIZANOM: ’Niko nije očekivao, pa ni mi!’

Objavljeno: 17.05.23 u 15:59

Veliki uspeh Podgoričana.

Košarkaši Studentskog centra su u ponedeljak u hali ’Aleksandar Nikolić’ napravili veliko iznenađenje i savladali Partizan rezultatom 84:83 i poveli 1:0 u seriji četvrtfinala AdmiralBet ABA lige. Naredni susret se igra sutra od 19 časova u Podgorici. Trener SC Derbija Andrej Žakelj je rekao da ovo niko nije očekivao i da su želeli da se predstave u dobro izdanju.

– Niko nije očekivao pobedu nad Partizanom, iskreno ni mi. Želeli smo da budemo konkurentni, želeli smo da se predstavimo u dobrom izdanju, odigrali smo agresivno, sa mnogo energije i na kraju smo stigli do iznenađenja i podviga. Čestitam igračima od srca još jednom. – započeo je.

Govorio je i o sutrašnjem duelu i istakao da je ovo utakmica od ogromnog značaja za Partizan.

– Utakmica koja sledi je od ogromnog značaja za Partizan, mi smo rasterećeni, motivisani i spremni na borbu. Ono što je izvesno, Partizan će biti daleko agresivniji i čvršći u svakom duelu. Moraćemo da odgovorimo istom merom, ako želimo, a želimo da budemo ravnopravni. Da li možemo da kompletiramo čudo? U ovom momentu očekujem da odigramo dobru utakmicu sa mnogo energije i agresivnosti. – zaključio je Žakelj.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter