0
Fudbal

Dusan Tadic Fifa World Cup 2022, Group stage G, football pres, 23. Novembar 2022 foto: STARSPORT

TADIĆ ODBRUSIO HOLANĐANIMA: „Da je to praksa u Srbiji se nikada ne bi igrao fudbal!“

Objavljeno: 17.05.23 u 21:11

Jasna poruka kapitena Srbije

Usled dešavanja na utakmici između Groningena i Ajaksa koja je prekinuta usled incidenata koje su izazvali navijači domaćina.

Dušan Tadić je oštro kritikovao FS Holandije zbog toga što prema njegovima račima „se za najmanje stvari prekidaju utakmice kao ona u Groningenu“.

U Holandiji je ponekad normalno da se miš pretvori u slona. Ako prekidate svaku utakmicu zbog svake bačene čaše, u nekim zemljama fudbal se neće igrati. Na primer, u Srbiji? Da, tačno – počeo je Tadić.

Ipak, slika dece na tribinama ga je jako pogodila.

Moramo razgovarati o ovome. Video sam slike uplakane dece u nedelju. To me rastužuje, jer kao igrači želimo ih motivisati da u nekom trenutku postanu profesionalni fudbaleri – rekao je Tadić, ali nije saglasan sa prekidima mečeva.

Sada počinioci dobijaju pažnju koju žele, a mi rastužujemo malu decu koja žele videti idole. Videli su samo devet minuta Groningen – Ajaks. Kakvu poruku time šaljemo? Ne razumem i mislim da je smešno. Ispraznite stadion ili okačite mrežu i igrajte fudbal za navijače – zaključio je Tadić.

6
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter