0
Tenis

FOTO: Twitter/ ATP Tour

RUNE ODLIČNO STARTOVAO: Đoković neprepoznatljiv!

Objavljeno: 17.05.23 u 13:52

Loš start.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trenutno igra sa danskim teniserom Holgerom Runeom na Mastersu u Rimu. Danac trenutno vodi 1:0 u setovima.

Đoković je krenuo dobro, postigao prvi poen asom, ali je Danac brzo odgovorio i postigao četiri poena za redom. Srpski teniser je imao priliku da iskoristi dve brejk lopte, ali je imao dve neizvođenje greške, i Rune je to iskoristio i poveo 2:0 u gemovima. U tećem setu sabrao se malo Novak i bez izguljenog poena smanjuje prednost danskog tenisera na 2:1.

Očigledno je da Đokoviću smeta vlažan teren i Rune opet osvaja gem i vodi 3:1. Greške su Novaka koštale i Holger Rune vodi 4:1 u gemovima i ima dve brejk lopte. Danca dosta prati i sreća i dolazi do prednosti od 5:1 u gemovima. Đoković je sprečio Runea da lako dođe do prednosti i smanjio je na 5:2. Srpkom teniseru nije ritern i Rune osvaja prvi set.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter