0
Košarka

Nikola Jokic Israel - Serbia, FIBA Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, Group Phase, Group D, Izrael - Srbija 6.9.2022. Prag, Ceska photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

POZNATI TERMINI ODIGRAVANJA MUNDOBAKSETA: Bez ranog buđenja!

Objavljeno: 17.05.23 u 14:05

Da li Srbija može do pehara?

Svetsko prvenstvo u košarci održaće se od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Indoneziji i Filipinima, a do početka takmičejna ostalo je ravno 100 dana.

Srbija će igrati na Filipinima protiv Kine, Južnog Sudana i Portorika u okviru grupe B. ‘Orlovi‘ će prvi meč igrati 26. avgusta protv Kine koju sa klupe predvodi Aleksandar  Đorđević i meč počinje od 14 časova po našem, odnosno 20 po lokalnom vremenu.

Dva dana kasnije u isto vreme tim Svetislava Pešia će odmeriti snage sa Portorikom, dok će  poslednji meč u grupnoj fazi igrati protiv Južnog Sudana, 30. avgusta u 14 časova. U narednoj fazi takmičenja Srbija se ukršta sa grupom A u kojoj su domaćin Filipini, Italija i Angola, a termini utakmica protiv dve ekipe koje će se ukrstiti sa nama biće nakndano određeni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter