0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POLUVREME: Zvezda vodi pogotkom Kange sa bele tačke, TSC-u poništena dva gola – prekid u Novom Sadu! (VIDEO)

Objavljeno: 17.05.23 u 19:19

Zanimljive utakmice u Bačkoj Topoli i Novom Sadu.

Od 18.30 časova, počela su oba polufinala Kupa Srbije, u koji snage odmeravaju ekipe TSC-a i Crvene zvezde, odnosno Vojvodine i Čukaričkog. Nakon prvih 45 minuta igre, rezultat u Bačkoj Topoli je 0:0, dok u Novom Sadu Čukarički vodi sa 0:2, uz napomenu da je meč prekinut u 32. minutu zbog katastrofalnih vremenskih uslova..

Već na samom startu meča između TSC-a i Crvene zvezde, viđeno je mnogo uzbuđenja. Domaći su postigli pogodak u 2. minutu, ali je on poništen, pošto je lopta izašla u aut prilikom centaršuta Jovanovića.

Samo 4 minuta kasnije, TSC je iznudio jedanaesterac, kada je Borjan oborio Vukića. Vukić je želeo da šutira jedanaesterac, ali je kapiten Crvene zvezde bio siguran na golu i rezultat je ostao nepromenjen.

Na drugoj strani, na utakmici između Vojvodine i Čukaričkog, viđen je pogodak u 7. minutu. Tada je nakon šuta Ivanovića i intervencije Simića, lopta došla do Rogana, koji je sjajnim volejom zatresao mrežu domaćih.

U 12. i 14. minutu određene šanse je imala i Zvezda. Prvo je Pešić loptu poslao u gol-aut, a potom je nakon šuta Kataija, dosuđen ofsajd jer je Pešić bio iza leđe defanzivaca TSC-a.

Još jedan pogodak poništen je TSC-u u 15. minutu, jer se u ofsajd poziciji našao Jovanović. Tu odluku potvrdio je i VAR, pa je i dalje ostalo 0:0.

U isto vreme, u Novom Sadu je počeo ozbiljan pljusak, koji ozbiljno utiče na igru oba tima.

U 20. minutu, Gelor Kanga pogađa stativu. Gabonski fudbaler je šutirao sa oko 20 metara od gola domaćih, a nakon što je lopta pogodila stativu, pokušaj je imao i Pešić, dok je Ilić bio siguran na golu.

TSC je nastavio da silovito napada Crvenu zvezdu, pa je Borjan morao da interveniše još jednom, nakon jednog centarušuta.

Sa druge strani, posle jedne velike prilike koju je propustio Ovusu, Čukarički u 27. minutu stiže do novog pogotka. Badamosi se sjajno snašao, prevario je defanzivce Vojvodine i pogodio za 0:2. Meč je ubrzo i prekinut zbog katastrofalnih vremenskih uslova.

U 33. minutu, sudija je otišao da pogleda jednu spornu situaciju, kada je delovalo da je Cvetinović igrao rukom i dosuđen je jedanaesterac za Crvenu zvezdu. Loptu je uzeo Gelor Kanga i bio je siguran protiv mladog Veljka Ilića za prednost crveno-belih od 0:1, od 35. minuta.

Promašila je Crvena zvezda sjajnu šansu u 41. minutu. Kombinovali su Ivanić i Katai, a potom je Ivanić šutirao preko gola.

Poluvreme u Bačkoj Topoli, gde Zvezda vodi sa 0:1, dok je u Novom Sadu i dalje meč prekinut, a rezultat je 0:2 za Čukarički.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter