0
AdmiralBet ABA Liga

head coach Zeljko Obradovic Partizan - Igokea, ABA Liga, 10. April 2023. Beograd, Srbija (credit: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

OBRADOVIĆ PRED MEČ SEZONE: „Za nas je ova utakmica biti ili ne biti“!

Objavljeno: 17.05.23 u 17:20

Iskusni stručnjak zna koji su ulozi za ovaj meč

Košarkaši Partizana sutra od 19 časova gostuju u Podgorici ekipi Studentskog centra u okviru drugog meča polufinalne serije ABA lige. Crnogorski tim je pre nekoliko dana šokirao „crno-bele“ u Pioniru, kada su zabeležili jednu od najvećih pobeda u istoriji svog kluba.

Trener srpskog tima, Željko Obradović, govorio je uoči ovog duela i istakao važnost istog.

Znamo da je pred nama utakmica koja znači biti ili ne biti. Moramo da se spremimo i vratimo seriju u Beograd. Da bismo to uradili, potrebno je da igramo na daleko boljem nivou u odnosu na prvi meč. Bolje energetski, bolje motivaciono i daleko pametnije. Sve to je potrebno ukoliko mislimo da dodjemo do pobede – rekao je Obradović.

 

 

Košarkaš Partizana, Zek Ledej, rekao je da on i njegovi saigrači moraju biti na najvišem mogućem nivou.

Plan utakmice je spreman i mi moramo ostati koncentrisani da ga sprovedemo do kraja. Igramo utakmicu plej-ofa u kojoj je ulog sve ili ništa. Nema potrebe da pričamo o bilo čemu drugom ili bilo kakvoj dodatnoj motivaciji kada je ovakva situacija. Moramo biti na najvišem mogućem nivou u svakom trenutku od sada pa sve do kraja sezone – istakao je Amerikanac.

Podsećamo da pobednik ove serije ide na megdan Cedeviti Olimpiji u polufinalu regionalnog takmičenja.

VESTI O PARTIZANU:

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter