0
ATP

(191114) -- LONDON, Nov. 14, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain reacts during the singles group match against Daniil Medvedev of Russia at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 13, 2019. (Xinhua/Han Yan)

NADAL SAZVAO KONFERENCIJU: Da li je ovo kraj?

Objavljeno: 17.05.23 u 19:55

Velika odluka je pred Rafom

Kako pišu španski mediji, jedan od najboljih tenisera svih vremena, Rafael Nadal, sazvao je konferenciju koja će se održati sutra u 16 časova po lokalnom vremenu.

Pojedini bliski izvori španskom teniseru prenose da će Nadal objaviti povlačenje sa drugog Grend slema u godini, Rolan Garosa. „Bik sa Majorke“ se muči već 4 meseca sa povredom kuka, koju je zadobio na Australijan open-u, gde je poražen u drugom kolu od Mekenzija Mekdonalda.

 

 

Mnogi fanovi na društvenim mrežama strahuju da bi Nadal sutra mogao da objavi i kraj karijere, s obzirom na malu verovatnoću povratka u vrhunsku formu, gledajući broj godina i celu istoriju njegovih povreda.

Konačnu odluku ćemo saznati sutra.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter