0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FUDBALER NIŠKOG RADNIČKOG DOBIO LASKAVO PRIZNANJE: Nije sve tako crno na ’Čairu!’ (FOTO)

Objavljeno: 17.05.23 u 13:00

Sve bliži opstanku.

Fudbaler Radničkog ove sezone igraju ispod očekivanja njihovih ’Meraklija’. Nakom smene Lalatovića, došao je njegov dugogodišnji pomoćnik Dragan Šarac, koji je nastavio lošu seriju rezultata. Velika zabrinutost je bila u Nišu, jer je njihov klub bio na pretposlednjem mestu Mozzart Bet Superlige Srbije. Kada su svi već govorili da je Prva liga gotovo sigurna na ’Čairu’ naredne sezone, Nišlije su započele dobru seriju.

Prvo pobeda nad kruševačkim Napretkom 2:1, a sada i nad Javorom u jednom fantastičnom susretu 3:2. Sada se Radnički popeo na 11. poziciju sa 35 bodova, a za vikend im dolaze ’braća’ iz Subotice, ekipa Spartaka.

Pobedu za vikend doneo je Miljan Škrbić, ovo mu je peti pogodak ove polusezone, a četvrti kojim je direktno doneo trijumf svom timu. Moglo bi se reći da je na taj način  Radničkom doneo osam bodova. Gledajući minutažu provedenu na terenu, Škrbić je daleko najproduktivniji napadač Mozzart Bet Superlige u 2023. godini.

FOTO: Starsport

Od klasičnih špic igrača, efikasniji od njega ovog proleća su samo Rikardo i Ratkov, strelci po sedam golova, dok je Majdevac isto postigao pet. Ali, iako je nastupio na svih 16 utakmica, upravo zato što se vraćao iz pomenute povrede, Škrbić je dugo ulazio sa klupe u finišu, samo četiri je odigrao od početka do kraja i, sve skupa, sakupio je 744 minuta, odnosno 46,5 minuta po utakmici. U prevodu, gol je postizao na svakih 149 minuta.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter