0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DANAS SE ODLUČUJU FINALISTI KUPA: Vojvodina poprište polufinalnih duela!

Objavljeno: 17.05.23 u 11:00

Beograđani gostuju!

Danas je dan u kome se odigravaju polufinalni dueli Kupa Srbije, a sve četiri ekipe su sigurne što se mesta u Evropi tiče preko ligaškog dela, tako da je jedini ulog u ovom takmičenju sam trofej, što bi trebalo da nam garantuje nešto kvalitetniji fudbal.

Prvo polufinale se igra u Bačkoj Topoli, gde TSC drugi put ovog proleća dočekuje Crvenu zvezde, a prvi duel je završen pobedom od 1:2 za beogradski tim. Poslednji duel između ove dve ekipe završen je Zvezdinom ubedljivom pobedom od 4:1 na Marakani, pa će tim iz Bačke želeti da se revanšira za težak poraz.

U Novom Sadu Vojvodina dočekuje Čukarički u duelu gde Novosađani znaju samo za jedan trijumf u proteklih pet godina, pa se nadaju da kao i ranije ovog proleća mogu da dobiju Brđane na svom terenu. Čukarički je ipak poslednji odneo pobedu, jer su nedavno u plej-ofu minimalno slavili nad Starom damom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter