0
Evroliga

head coach Chus Mateo during round 32 Euroleague basketball match between Partizan and Real Madrid in Belgrade, Serbia, on March 31, 2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

TRENER REALA SVESTAN ZNAČAJA PREOKRETA: Posle povratka u život u seriji sa Partizanom smo mnogo jači!

Objavljeno: 16.05.23 u 19:55

Ogroman povratak za Real.

Košarkaši Reala su napravili gotovo nemoguć podvig i vratili se iz dva meča zaostatka u seriji sa Partizanom, što je dodatno pojačalo moral kluba iz Madrida. Povodom značaja toga govorio je trener kluba, Ćus Mateo, koji je svestan ostvarenog uspeha.

„Uradili smo nešto veoma lepo. Prevazišli smo 0-2 protiv protivnika koji nam je mnogo otežao i ta situacija nam je podigla moral i zbog nje izgledamo jači, sanjaćemo o tome da prođemo u finale zbog toga, što da ne. Barselona je neverovatan protivnik, dobro su trenirani, dobro rade, igrači su na vrhunskom nivou i imaju iste mehanizme već neko vreme sa njihovim trenerom. Nećemo se prevariti i znamo koliko će težak meč biti, ali smo uzbuđeni“, rekao je trener Reala Ćus Mateo.

On je takođe govorio i o izostancima u Realu koji nisu zanemarljivi. Za španskog šampiona neće igrati Vensan Poarije, Gabrijel Dek i Geršon Jabuseli.

„Probaćemo da ih zamenimo. Izostanci su deo igre i moraćemo da nadoknadimo njihov izostanak. Mirotića ćemo probati da čuvamo drugačije, videćemo šta će nam se desiti. Neće biti lako braniti ga, on je superklasa. Bez Deka i Jabuselija će nam biti teže, ali probaćemo energijom drugih igrača“, dodao je Mateo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter