0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

PANATINAIKOS ZAINTERESOVAN ZA KEVINA PANTERA: Grci pišu da je vrhu liste želja, sve zavisi od mnogo faktora!

Objavljeno: 16.05.23 u 15:24

Pregovori trenutno ne postoje.

Kapiten Partizana Kevin Panter nalazi se na radarugrčkog Panatinaikosa, koji će krenuti u potpunu reformu sastava, prenosi Totalbasket. Zelene iz Atine, naredne sezone će predvoditi Ergin Ataman, koji je očigledno dobro zapazio jednog od predvodnika crno-belih i člana druge najbolje petorke Evrolige.

Već neko vreme, navijači Partizana se brinu da li će i kako će klub moći da zadrži najbolje igrače, koji su ove sezone eksplodirali pod palicom Željka Obradovića i momentalno se kotirali u vrh evropske košarke. Panter je u proseku u Evroligi beležio 16.1 poen, 2.5 asistencije i 2.1 skok, uz šut za 2 49.1% i za tri 44.4%.

Samim tim, nema sumnje da Panatinaikos neće biti jedini koji će želeti kapitena Partizana. Što se tiče konkretno ovog slučaja, Totalbasket je ovu informaciju objavio pod naznakom EKSKLUZIVNO„, a pored toga, navedeno je i da bi Virtus mogao biti zainteresovan za Pantera.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter