0
ATP

Novak Djokovic speaks with media during the press conference at ATP 250 Srpska Open on April 17, 2023 in Banja Luka, Bosnia and Herzegovina. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

ODLUKA KOJA JE IZNENADILA SVE: Đoković vraća „TC Novak“ gradu Beogradu!

Objavljeno: 16.05.23 u 17:20

I dalje se čeka zvanična potvrda i detalji iste

Srpski teniser, Novak Đoković, plasirao se u četvrtfinale mastersa u Rimu, nakon što je u dva seta bio bolji od Britanca, Kamerona Norija.

Iz prestonice Italije, stigla je vest koja je ostavila u čudu sve ljubitelje tenisa u Srbiji. Naime, kako prenosi „Sport klub„, Đoković će 1. juna vratiti svoj „TC Novak“ gradu Beogradu, dok će sam klub prestati sa radom.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Ova odluka čudi, s obzirom da ovaj centar postoji skoro 2 decenije, tokom kojih je na istom odigrano 7 ATP i 1 WTA turnir, kao i veliki broj manjih turnira. Prvi reket sveta je dosta vremena provodio upravo na Dorćolu, gde se spremao za takmičenja na betonu i šljaci.

Detalji i dalje nisu poznati ali veruje se da je Novak već našao destinaciju, na kojoj će biti njegov novi teniski centar.

4
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter