1
Evroliga

Alen Smailagic Partizan - Real Madrid, Euroleague Playoff Beograd, Srbija 2.5.2023 photo: Pedja Milosavljevic

NOVO PRIZNANJE ZA KOŠARKAŠE PARTIZANA: Alen Smailagić dobio nagradu Evrolige – evo o čemu se radi! (VIDEO)

Objavljeno: 16.05.23 u 14:14

Peti igrač koji je nagrađen.

Novi košarkaš Partizana Mozzartbet koji je dobio nagradu od strane Evrolige je Alen Smailagić. Nakon Jama Madara, Dantea Egzuma, Kevina Pantera i Matijasa Lesora, došao je red i na poluarnog Smajlija.

Srpski reprezentativac je dobio nagradu za rekordno vreme provedeno u vazduhu prilikom zakucavanja, a to se desilo na drugoj utakmici protiv Reala iz Madrida. Smailagić je u vazduhu proveo 1.64 sekundu, što mu je donelo ovo priznanje.

Smailagić je nakon povratka na teren zaigrao fenomenalno i u drugom delu sezone, viđen je njegov ogroman napredak. Srpski košarkaš je bio enigma za mnoge ekipe i tako je najavio da će u nastavku sezone, ali i naredne godine biti bitan faktor crno-belih.

Podsećamo, nešto ranije, Madar je dobio nagradu za najboljeg mladog igrača Evrolige, Egzum za najbolje zakucavanje, Lesor je uvršten u prvu petorku takmičenja, dok je Panter završio u drugoj.

14
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter