0
ATP

Novak Djokovic speaks with media during the press conference at ATP 250 Srpska Open on April 17, 2023 in Banja Luka, Bosnia and Herzegovina. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

NOVAK ŠOKIRAN NORIJEVIM PONAŠANJEM: „Video me je periferno, koristio je sve – to nije fer plej!“

Objavljeno: 16.05.23 u 14:37

„Za mene je poen bio završen…“

Savladao je srpski teniser Novak Đoković Kamerona Norija u osmini finala Mastersa u Rimu sa 2:0, a ovaj meč, pored dobre igre našeg tenisera, obeležio je i jedan detalj.

Naime, tokom jednog poena, kada je već bilo jasno da će ga Nori dobiti, srpski teniser se okrenuo. Tada je Britanac smečovao direktno u Novakovu nogu, iako je imao ceo teren slobodan. Tu situaciju, prokomentarisao je srpski teniser na konferenciji za medije:

– Gledao sam ponovoljeni snimak kad me je pogodio. Perfierno me je video, za mene je poen bio završen… Koristio je sve što sme, da uzme medikal tajm aut, ali to nije fer plej, tako se ne odnosi na terenu. Znam ga dosta dugo, on je dobar momak, ne razumem ovo ponašanje, ali tako je kako je. On je uneo vatru, ja sam samo odgovorio. Šta se desi na terenu, ostaje na terenu.

Ovaj meč je kasnio i zbog pojedinih organizacionih problema, šta je Novak i prokomentarisao.

– Ne želim da pričam o tome previše. Imali smo kasno zagrevanje, samo dva terena za trening, nije to baš najbolje zagrevanje, a bilo je hladno. Pokušavao sam da se spremim, dobio sam od supervizora još 7-8 minuta i to je to – rekao je Novak.

Govorio je srpski teniser i o samom nastupu u Rimu.

– Definitivno sam zadovoljan najboljim rezultatima ovde u Rimu, ovde sam najviše konstantan. Igrao sam dosta finala, polufinala u ovih 17 godina koliko dolazim. Volim da igram ovde u Rimu, imam dosta navijača, odlična je energija. Dolazi uvek u najbolje vreme kada treba da pojačam i da odigram najbolji svoj tenis pred RG. Zaista sam zadovoljan zbog ovog četvrtfinala.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter