0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open 2022-Hamad Medjedovic (SRB) v Laslo Djere (SRB) Beograd, 19.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

NIŠTA OD IZNENAĐENJA: Đere eliminisan u osmini finala Rima!

Objavljeno: 16.05.23 u 17:50

Norvežanin je danas bio prevelik zalogaj za srpskog igrača

Srpski teniser, Laslo Đere, poražen je u osmini finala mastersa u Rimu. Od njega je bio bolji 4. teniser sveta, Kasper Rud, sa 2:0, po setovima 6:1/6:3 nakon nešto više od sat vremena igre.

Dobro je počeo Laslo i odmah na startu stigao do brejka. Ipak, nije uspeo da održi nivo igre iz prvog gema i dozvolio je Norvežaninu da osvoji narednih 6 gemova i reši prvi set u svoju korist, 6:1.

 

 

U drugom setu viđena je nešto veća borba ali Đere se mučio sa riternom, zbog čega nije stigao ni do prilike da ozbiljnije pripreti na servisu Ruda. Prošlogodišnji finalista Rolan Garosa i US open-a je iskoristio svoje šanse i zasluženo prošao dalje.

Njegov sledeći rival biće bolji iz duela Siner-Serundolo. Ovaj deo žreba se u polufinalu ukršta sa Novakom Đokovićem, koji se u četvrtfinalu sastaje sa Holgerom Runeom.

Masters u Rimu igra se za ukupan nagradni fond od 7,7 miliona dolara.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter