0
Domaći fudbal

Milos Milojevic Crvena Zvezda - Cukaricki, Superliga Srbije Beograd, Srbija, 18.2.2023. foto: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

MILOJEVIĆ PRED POLUFINALE KUPA: „Imaju prednost domaćeg terena ali verujem u dobru igru i prolaz“!

Objavljeno: 16.05.23 u 16:50

„Crveno-beli“ nisu imali sreće na žrebu pa će ponovo biti gosti

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 18 časova i 30 minuta gostuju ekipi TSC-a u okviru polufinala Kupa Srbije. Šampion države cilja na treću uzastupnu duplu krunu a za to su im potrebne još dve pobede.

Trener „crveno-belih„, Miloš Milojević, govorio je uoči ovog duela u istakao kako priželjkuje otvorenu igru i dobar fudbal.

Očekujem dobar fudbal i otvorenu igru obe ekipe, uz želju da ponovimo našu partiju iz prethodnog meča i pobedimo, jer je upravo prolaz dalje najbitniji. Spremamo se i radimo kao da je to osnovni cilj. Većina igrača je spremna za meč, imamo malih problema sa virusom, ali ništa strašno – počeo je Milojević.

VESTI O ZVEZDI:

On smatra da klub iz Bačke Topole ima bitnu prednost, s obzirom da se ovaj meč igra pred njihovim navijačima.

Svakako da je prednost za rivala što se igra u Bačkoj Topoli, jer svako voli da bude domaćin i znamo i nama koliko prija podrška navijača, i koliko bi ih bilo u većem broju na Marakani, nego što je to moguće da bude u gostima. Imaju prednost, ali moramo da se oslonimo na svoju igru. Znamo da će navijači doći i podržati nas. Verujem u to što radimo i u prolaz dalje.

Milojević ističe da motivacije ne fali i da je sada, u samom finišu sezone, najbitnije dati poslednji atom snage i doći do cilja.

Veliki motiv, takva prilika se ne pruža često, a ova generacija je mnogo uradila za klub i sad mora da se pronađe i energija i motivacija i želja, te da se uloži poslednji atom snage i dođe do cilja. Time, aktuelna generacija bi se svrstala u sam krem istorije Crvene zvezde. Ipak, ne treba se opterećivati rekordima, već ići korak po korak. Želimo da odigramo dobro i prođemo, pa ćemo da vidimo dalje šta i kako.

 

Head coach Milos Milojevic (L) during the Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and FK Cukaricki at stadium Rajko Mitic (Marakana) on February 18, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

Za kraj, pohvalio je rad kolege, Žarka Lazetića, rekavši da je usadio određenu filozofiju koju su igrači prihvatili.

Imamo odličan odnos, on radi dobar posao, ali sa svim kolegama sam takav, poštujem ih i pričam u superlativu, ne iz kurtoazije, već smatram da svi u datim okolnostima rade najbolje moguće. Lazetić ima kontinuitet i podršku, uz ideju koju je usadio u igrače, i to se vidi, da oni bez obzira na sastav, ne odstupaju od svoje filozofije, već je to dopadljivo. Želim mu najbolje u svakoj utakmici, osim protiv Zvezde – zaključio je Milojević.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter