0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/ Inter

MARTINEZ NAKON PLASMANA U FINALE: ‘Inter je zaslužio ovo!’

Objavljeno: 16.05.23 u 23:45

Veliki podvig.

Fudbaleri Intera večeras su dočekali svog gradskog rivala, ekipu Milana u drugoj utakmici polufinala Lige šampiona. ‘Neroazuri‘ su u ovaj susret ušli sa dva gola prednosti (2:0), a u večeras su pokazali da su zalužili da se 10. juna nađu u Istanbulu i ‘Ataturk areni‘. Izabranici Simonea Inzagija su savladali ‘rosonere‘ minimalnim rezultatom 1:0, a čovek koji je overio kartu za finale, bio je Lauataro Martinez.

Argentinac je posle susreta rekao da su bili veoma dobri u obe utakmice i da je jedinstvo grupe veoma važno.

– Često se suzdržavam, ali ovde ima mnogo istorije. Ima mnogo istorije u ovoj utakmici. Rekao sam to i momcima, osetio sam to. Bili smo veoma dobri u obe utakmice. Jedinstvo grupe je veoma važno, osvojio sam Svetsko prvenstvo i sve to preneo na saigrače. – istakao je Lautaro.

Dodao je da je Inter zaslužio sve ovo.

Pokazali smo da je Inter zaslužio da doživi ove tenutke. Trudim se da sve više napredujem i pomognem timu. Finale? Moramo da ostavimo sve što imamo na terenu da bismo došli do kraja. – zaključio je napdač Intera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter