0
Fudbal

FOTO: Twitter/@realmadrid

KARLO VERUJE U ODBRANU TITULE: Možemo bolje nego u prvom meču, ovaj meč nam je dugo u mislima!

Objavljeno: 16.05.23 u 21:15

Veruje u odbranu titule.

Fudbaleri Mančester sitija igraju svoj revanš duel polufinala Lige šampiona sa Realom u sredu, a šef struke kraljevskog kluba, Karlo Anćeloti, govorio je za medije o svojim očekivanjima pred taj susret.

„Kao i obično. Pokušaćemo da izvučemo maksimum od igrača na individualnom i timskom nivou. Mislim da možemo bolje nego u prvom meču. Ovo je utakmica koja nam je jako dugo u mislima“- kaže Karlo, pa dodaje:

„Militao je veoma motivisan i uzbuđen. Njegov povratak mi otežava izbor startnih 11 ali imam neke ideje. Ako pobedimo, onda sam pogodio sa postavom. Ako ne pobedimo, onda sam promašio. Jednostavno je. Kada pripremamo utakmicu, ne analiziramo samo jednog igrača već ceo tim. Morate da imate kompletan plan u defanzivnoj fazi. Štaviše, ako Siti mora da postigne gol, neka ga postigne što ranije. Prošle sezone nam je Valverdeovo prisustvo na desnom krilu omogućilo da osvojimo Ligu šampiona, a ove sezone je Rodrigo taj zbog kojeg smo došli do ovog meča neporaženi“.

Teško da na svetu postoji veću klub od Reala.

Ovo mi je četvrta sezona u klubu, a uživam kao i prvog dana. Došli smo na prag nečega veoma bitnog. Srećni smo što smo dogurali ovako daleko iako je to za klub poput Reala sasvim normalno jer je igrao u polufinalima 11 puta u poslednjih 13 godina. Nije to lako objasniti. Za Real je Liga šampiona posebna zbog istorije. Od tih prvih pet titula do danas. Ovo je klub koji decenijama tu priča održava živom ko god da igra u njemu. Di Stefano, Amansio, Gento… Jedan od naših najvećih kvaliteta je što ne zaboravljamo istoriju i tradiciju. Hrabrost i karakter su važne komponente koje prave razliku u ovakvim utakmicama“.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter