0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

JOKIĆ SPREMAN ZA LEJKERSE: Srbin skrenuo pažnju na kvalitet protivnika i otkrio šta krasi njegov tim!

Objavljeno: 16.05.23 u 12:21

Pokušaće da se domognu finala NBA lige.

Košarkaši Denver Nagetsa u finalu Zapadne konferencije odmeriće snage sa ekipom Los Anđeles Lejkersa, koja je u polufinalu te konferencija slavila protiv ekipe Golden Stejta. Prva utakmica u seriji igra se u noći između utorka i srede od 2.30 časova, a u susret tom duelu, novinarima se obratio dvostruki MVP NBA lige Nikola Jokić.

– Bili smo i ranije u finalu Zapada. Sada igramo u drugačijem okruženju nego što je 2020. bilo u balonu. Tako da mislim da smo samo iskusniji, igrali smo više zajedno – počeo je Jokić.

Potom je istakao da njegova ekipa nije igrala sa ovim timom Lejkersa, koji se znatno promenio nakon trejda.

– Nismo igrali sa ovim timom Lejkersa. Ovo će da bude novi tim za nas. Verovatno je sve novo, sve je drugačije. Igraju neverovatno u ovom plej-ofu. Od kraja trejda, zaista igraju dobro – zaključio je Nikola Jokić.

Podsećamo, Lejkersi i Nagetsi su se sastali takođe u finalu Zapada i to 2020. godine, kada su Lejkersi slavili sa 4:1, a kasnije i osvojili NBA titulu.

Mogu li Denver Nagetsi predvođeni Nikolom Jokićem da osvoje NBA ligu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter