0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@ManCity

GVARDIOLA PRED MEČ SEZONE GRAĐANA: Sve je na nama!

Objavljeno: 16.05.23 u 18:40

Fudbaleri Mančester sitija igraju svoj revanš duel polufinala Lige šampiona sa Realom u sredu, a šef struke Građana je govorio o meču koji ima epitet najvažnijeg u sezoni za tim sa severa Engleske.

„Znamo koliko je važan meč sa Realom za ovo takmičenje ali i za njih. Moramo da igramo kao što to radimo sve vreme i da ostanemo mi, zahvalan sam timu zbog onoga što smo uradili. Uzbuđeni smo veoma, da bismo dobili Real moramo da imamo plan utakmice i da budemo spremni da promenimo meč i da svaramo šanse. Real ima mnogo kvaliteta. Navikli smo na ovo takmičenje poslednjih godina. Nismo izgubili meč Lige šampiona kod kuće već pet godina, nadajmo se da će se to nastaviti. Što se tiče tirple krune, na nama je“, rekao je menadžer Sitija Pep Gvardiola.

Španski stručnjak je pričao i o kvalitetu Reala, a između ostalog uporedio ga je sa nekim istorijski velikim sastavima Milana.

„Da znam zašto su tako dobri u Ligi šampiona znao bih da ih pobedim. Imaju sjajne igrače i na tome baziraju uspehe. Milan je osvajao sa Sakijem i Kapelom i ti igrači su imali vrhunske igrače. ONo što me plaši kod Reala je da uvek imaju neverovatan satav. Međutim mi moramo da umanjimo Realove opasnosti. Ne možemo da mislimo na prošlost. Moramo da igramo najbolju utakmicu“, rekao je Gvardiola.

Meč prošle nedelje završen je nerešenim rezultatom – 1:1, a bilo kakva pobeda vodi dalje obe ekipe.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter