0
ATP

FOTO: Twitter/Screenshot

ĐOKOVIĆ OTKRIO DA SU POSTOJALI ODREĐENI PROBLEMI: Meč je kasnio zbog još jednog detalja!

Objavljeno: 16.05.23 u 13:45

„Imali smo problem sa zagrevanjem.“

Novak Đoković se plasirao u osminu finala Mastersa u Rimu, tako što je savladao Kamerona Norija sa 2:0 (6:3, 6:4) za nešto manje od sat i po vremena igre. Ovaj meč, kasnio je 20-tak minuta, jedan britanski novinar otkrio je da je u pitanju neočekivani medicinski tretman koji je Novak imao, dok je Srbin istakao da je postojao još jedan problem.

– Danas je ranije počeo meč u 11.00 i imali smo problem sa zagrevanjem, jer se tereni nisu otvorili do 10.15. Brzalo se i to je uticalo na stanje tela, osećao sam neke bolove, ali sam se zagrejao i kroz meč podizao nivo igre. Set i brejk, on je u drugom setu vratio brejk, ali sam se stabilizovao u odnosu na prošli meč, tako da sam zadovoljan što sam završio u dva seta – počeo je Novak i dodao:

– Tretman je bio pred početak, uvek ima nešto. Ali sve je dobro…

Govorio je Đoković i o samom meču, a istakao je da su na startu bili pomalo čudni uslovi.

– Za sada je dobro. Danas smo rano počeli meč, bili su čudni uslovi. Ja sam završio zagrevanje 10 minuta pre izlaska, tako da smo žurili. Morali smo da igramo rano zbog kiše, ali srećan sam što sam dobio sa 2:0 – zaključio je Novak Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter