0
ATP

FOTO: Twitter/@rolandgarros

ĐOKOVIĆ O NADALU I FEDERERU: ‘Nikada nismo bili prijatelji!’

Objavljeno: 16.05.23 u 08:18

Bez dlake na jeziku.

Godinama se u svetu tenisa govorilo o odnosu ‘velike trojke’, odnosno Novaka, Rafe i Rodžera. Često se isticalo kako su veliki prijatelji, ali Novakov stav je ipak malo drugačiji:

‘Nikada nismo bili prijatelji, to među rivalima nije moguće, ali nikada nismo bili ni neprijatelji. Oduvek sam poštovao Federera, jedan je od najvećih svih vremena, imao je neverovatan uticaj, ali nikada nismo bili bliski.’ – rekao je Đoković i potom dodao:

FOTO: Twitter/@LaverCup

‘Rafa je samo godinu stariji od mene, obojica smo blizanci u horoskopu, i u početku smo čak dvaput izašli na večeru. Ali čak i s njim je prijateljstvo nemoguće. Oduvek sam ga poštovao i mnogo mu se divio. Zahvaljujući Federeru i njemu postao sam to što jesam. To će nas zauvek ujedinjavati, i zato osećam zahvalnost prema njima. Nadal je deo mog života, u poslednjih 15 godina više sam viđao njega nego svoju majku.’ – zaključio je srpski as.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter