0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/ AC Milan

BEZ GOLOVA NA MEACI: Inter na korak od finala! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 16.05.23 u 21:48

Borba  za finale.

Večeras u drugom polufinalnom susretu Lige šampiona na čuvenom stadionu ‘Đuzepe Meaca‘ u derbiju ‘delamadonina‘ dd 21 čas sastali su se Inter i Milan.

Već u 4. minutu je Teo Ernandez oprovao svoj topovski šut iz velike daljine, ali nedovoljno precizno, jer lopta odlazi preko gola. Barela je uzvratio na drugoj strani, ali bezopasno za Menjona. Neverovatna šansa za Milan u 11. minutu kada je Tonali uzeo loptu Mihtarijanu i imao sjajan prodor po levoj strani i na ivici kazeneog prostora pronašao Dijaza koji je šutirao i kada su navijači već videli loptu u gol, sjajni Onana je uhvatio loptu.

Fudbaleri Milana su preuzeli inicjativu i držali loptu u svom posedu, što je i očekivano, ali se Inter odlično branio. ‘Neroazuri’ su u 23. minutu pokušali da ugroze gol ‘rosonera’, kada su kombinovali Barela Damfris, a mladi Italijan je pustio pas do Mihatirijana koji loše šutira i lopta odlazi preko gola. Izabranici Simonea Inzagija su u drugom delu prvog poluvremena uspeli da se konsoliduju i preuzmu blagu inicijativu, ali nervozni igrači gostujućeg tima dobro raščišćavaju gužvu.

Imao je sreću Inter u 38. minutu kada je Leao oslobodio svog čuvara i imao svoj karakterističan prodor po levoj strani i ušao u šesnaesterac, došao do pozicije za šut, ali je lopta prošla pored stative. Minut kasnije je domaćin imao stopostotnu priliku, kada je Čalhanoglu uputio oštar centaršut iz slobodnog udarca, a Džeko glavom šutirao, a Menjon sjajnom intervencijom sprečio pogodak,

Nakon kornera je lopta stigla do Martineza koji je bio na ivici kazenog prostora, izborio se za poziciju, šutnuo, ali preko gola. Sjajno prvo poluvreme, gde su glavni akteri bili Onana Menjon. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter