0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ŽAKELJ: ‘Poslednju utakmicu smo igrali pre mesec dana… Danas malo slavimo, a sutra opet u dvoranu!’ (FOTO)

Objavljeno: 15.05.23 u 21:49

Senzacije sezone u Pioniru!

Košarkaši Partizana ugostili su ekipu Studentskog centra u okviru prve utakmice četvrtfinalne serije plej-ofa Admiral bet ABA lige. Susret srpskog i crnogorskog tima kasnio je  u odnosu na ostatak sastava koji učestvuju u završnici regionalnog takmičenja, zbog obaveza crno-belih u TOP 8 fazi Evrolige.

Zbog zauzetosti ‘Štark Arene’, gde Partizan inače igra domaće mečeve, utakmica se odigrala u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

Gosti su režirali senzaciju sezone u Beogradu i slavili sa 83:84. Ekipa Andreja Žakelja ima priliku da eventualnim trijumfom u Podgorici eliminiše prvoplasirani tim iz regularnog dela takmičenja.

FOTO: STARSPORT

 

Po završetku susreta oglasio šef stručnog štaba pobedničkog tima, Andrej Žakelj.

– Još je sve jako sveže. Ja moram da čestitam momcima. Mi smo poslednju utakmicu igrali pre mesec dana što se tiče ABA lige. Tako da nije bilo lako da održimo fokus i trening. Kao što spominjem skoro svaku utakmicu, ovi momci imaju karakter i to ih spašava. Nedostatak kvaliteta, stave u borbu. Radimo puno i mnogo. Vidi se napredak ove dve godine. Već je bio plasman u plej-of velika nagrada za naš klub i pogotovo igrače, a ovo još veće. Protiv povakve ekipe kakav je Partizan. Ovom prilikom im čestitam za sezonu u Evroligi, neverovatno – istakao je Žakelj i dodao:

– Mojim momcima čestitam. To se vidi u skoku. Mislim d je to glavna stvar na ovoj utkamici koja je išla nama u korist. Danas malo slavimo, a sutra opet u dvoranu. Čeka nas druga utakmica, nema opuštanja. Ova utakmica je odlična za navijače, za ljude koji su bili u publici. Ovo je bila prva utakmica, idemo po drugu – zaključio je trener Studentskog centra.

 

 

 

6
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter