0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

(POLUVREME) STUDENTI VODE PROTIV PARTIZANA: Crno-beli moraju ozbiljno da shvate rivala, ako hoće da pobede!

Objavljeno: 15.05.23 u 19:53

Crno-bele čeka velika borba do samog kraja

Košarkaši Partizana u Pioniru igraju prvi meč četvrtfinalne serije plej-ofa ABA lige protiv ekipe Studentskog centra, a rezultat na poluvremenu je 46:47. 

Izuzetan početak meča su imali gosti iz Crne Gore, o čemu najbolje svedoči njihova serija poena od 6:0, što je prilično šokiralo sve u Pioniru.

Post crno-belih trojkom je prekinuo Jam Madar, ali tek četiri minuta od kraja prve četvrtine uspevaju da stignu prve prednosti opet poenima Izrelca. Šokantno je što se ova deonica uprkos buđenju Partizana završila u korist Crnogoraca koji nisu došli da se predaju bez borbe.

Opet na sjajan način i drugu deonicu započinje Studentski centar pre svega preko Ivišića posle čijih poena prednost postaje dvocifrena za goste. Uspeo je Partizan koliko toliko da do polovine ovog perioda igre umanji prednost Crnogoraca, a najzaslužniji za to bio je Kevin Panter.

Na kraju su uspeli crno-beli da se potpuno vrate u meč i povedu što je sigurno rasteretilo briga mnogobrojne navijače na tribinama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter