0
AdmiralBet ABA Liga

Crvena Zvezda's Filip Petrusev during regular season, round 33 Euroleague basketbal match between Crvena Zvezda and Olympiacos in Belgrade, Serbia, on April 6, 2023. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PETRUŠEV ODUŠEVLJEN KAMPACOM: ’On vuče sve!’ (VIDEO)

Objavljeno: 15.05.23 u 08:45

Argentinski mađioničar.

Izabranici Duška Ivanovića su počeli polufinalnu seriju AdmiralBet ABA lige na najbolji moguću način, savladali su ubedljivim rezultatom Budućnost iz Podgorice  93:55 i poveli 1:0 u seriji. Naredni susret je za 8 dana u prestonici Crne Gore. Nakon utakmice govorio je i Filip Petrušev i rekao da je energija bila na dobrom nivou, ali da su im nedostajali navijači.

-Energija je bila baš na dobrom nivou i nedostajali su nam anvijači u ovolikom broju koji su nam dali vetar u leđa i na momente smo imali pad koncentracije, ali je energija sve to nadomestila. Navikli smo da igramo i na taj ritam, ali je možda i dobro ovo da se uželimo utakmice i da ko god uđe na teren bude na više od 100 odsto i tako je bilo večeras. – započeo je.

Dotakao se i Kampaca i istakao da je on motor ekipe i da jednostavno vuče sve.

-Vidimo Kampaca i ja krenem da stiskam po celom terenu i svi krenu da igraju sa više energije i budu agresivniji i jednostavno on vuče sve. – naveo je Petrušev.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter