3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ: ‘Ovo je nemoguće sa iskustvom koje imamo! Tristan je u Americi, ja pojma nemam gde!’ (FOTO)

Objavljeno: 15.05.23 u 22:17

Iskusni stručnjak je razočaran izdanjem ekipe!

Košarkaši Partizana dočekali su ekipu Studentskog centra u okviru prve utakmice četvrtfinalne serije plej-ofa Admiral bet ABA lige.

Zbog zauzetosti ‘Štark Arene’, gde Partizan inače igra domaće mečeve, utakmica se odigrala u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

Gosti su režirali senzaciju sezone u Beogradu i slavili sa 83:84. Ekipa Andreja Žakelja ima priliku da eventualnim trijumfom u Podgorici eliminiše prvoplasirani tim iz regularnog dela takmičenja.

Utiske nakon meča izneo je trener crno-belih, Željko Obradović.

FOTO: STARSPORT

– Da, 0:1 je za njih, čestitam SC Derbiju, u najavi sam rekao da uvek pripremaju dobru utakmicu protiv nas, bar ovo što smo igrali . Ušli smo ležerno i zahvaljući tome smo izgubili, neverovatan je podatak da u zadnjih pet minuta je bilo 11:4 za njih, kad se lomila utakmica i sa iskustvom koje imamo, to je nemoguće. Primali smo sve, ali eto, dogodilo se. Vode 1:0, čeka nas tamo utakmica, na nama je da vratimo seriju u Beograd – poručio je Obradović uz konstatciju da su gosti imali čak 20 skokova više:

– Nema drugog objašnjenja osim ogromne želje, ja treba da odem i pitam da li oni individualno znaju neke igrače, to je suština. Da li smo mi pripremili utakmicu, da smo vodili računa, da smo dali podatke, da u situaciji kad nemaš bonus, da gledaš igrača koji šutira trojku ili da gledaš igrača koji ide na skok. Tako da, to je evidnetno… Napravićemo analizu, pa ćemo videti

U rosteru se nije našao Alen Smailagić.

– Došao je pred utakmicu i rekao da ga boli koleno, jutros je na treningu rekao da ima bolove, ali da ga je popodne zabolelo i bilo je nemoguće da igra.

Željko nije istakao nedostatak motivacije kod njegovog tima.

– Ja sam rekao kad smo imali najavu za utakmicu da sam prvi i jedini razgovor obavio sa igračima kad smo počeli da pripremamo ovu seriju, zamolio sam da se ne priča o Evroligi, naš primarni i jedini cilj je da se osvoji ABA liga i da nam treba motivacija veća nego protiv Reala, videli ste kako je izgledalo… Sigurno nije bilo na nivou na kom je potrebno da se igra plej-of ABA lige.

Iskusni stručnjak je otkrio šta se dešava sa Tristanom Vukčevićem.

– On je u Americi. Ja nemam pojma, nemam pojma gde je. Dobio je dozvolu da ode, i to je to, sve što znam – zaključio je Obradović. 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

5
4

3 Komentara

  1. ZASTO PANTER NIJE ISAO NA PRODOR ZA DVA. ILI KOS ILI DVA SLOBODNA BACANJA . VELIKA GRESKA. KOCKAMO SE I IZGUBILI

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter