0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

OBILNE PADAVINE NAS OČEKUJU DO KRAJA JUNA: Nailaze oblaci iz kojih će svakog dana pasti po 100.000 dinara!

Objavljeno: 15.05.23 u 11:30

Najnovije informacije koje nam stižu iz RHMZa potvrđuju činjenicu da su u Beogradu maj i jun meseci sa najviše padavina. Od kako smo zakoračili u maj, svake nedelje smo imali barem jedan kišni dan, a da to tako bude i do kraja juna, kao i da veselim bojama obojimo tmurne kišne dane, postarala se kompanija AdmiralBet.

Naime, kladionica AdmiralBet je spremila Beogradski džekpot, koji nam donosi najavljenu kišu džekpotova u periodu od 15. maja do 23. juna. Kiša će padati u AdmiralBet lokalima u Beogradu, svakog dana od 19 časova do 23 časa, kada će pasti 10 džekpotova ukupne vrednosti 100.000 dinara. Da, dobro ste pročitali, mesec i po dana će padati 100.000 dinara džekpotova svakog dana, a kako biste osetili deo pljuska potrebno je da svratite do svog omiljenog AdmiralBet lokala.

Dodatne informacije o pravilima ove promociji se nalaze na sajtu, gde se nalaze i mnoge druge promocije koje je AdmiralBet spremio za svoje igrače, koji od sada na AdmiralBet.rs mogu da uživaju u Texas Hold’em online pokeru protiv pravih protivnika. Takođe, od maja svi AdmiralBet igrači će imati priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje.

Za otvaranje korisničkog naloga je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači dodatnih 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Svratite do svog omiljenog AdmiralBet lokala, zavrtite neke od svojih omiljenih slotova i pokisnite u kiši džekpotova!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter