1
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

MATIJAŠEVIĆ O PASOŠU KOJI JE DOBIO PRUCEV: ‘Možda ima neku rodbinu u Srbiji!’

Objavljeno: 15.05.23 u 18:59

Videćemo hoće li biti reakcije sa ‘Marakane’.

Fudbaler Crvena zvezde, Jegor Prucev, zvanično je postao vlasnik srpskog pasoša. Konačno rešenje ovog procesa, potvrdila je i potpisala premijerka Srbije, Ana Brnabić. Ova odluka izazvala je mnoštvo komentara, a oglasio se i sportski direktor Čukaričkog, Vladan Matijašević:

‘Ja ne znam, možda Prucev ima neku rodbinu u Srbiji, pa je odmah dobio pasoš. Mi još čekamo. Imamo Ndiajea koji je u Srbiji preko 10 godina, ja sam ga doveo u Napredak pre 10 godina. Možda da probam da ga usvojim, pa da dobije pasoš, ionako se svi zezaju da mi je sin. Jutros sam baš pitao Ndiajea u svlačionici da li je dobio pasoš. Šalili smo se na taj račun, sekretar nam je rekao da je pitanje dana kad će ga dobiti i tako je neko vreme.’ – rekao je Matijašević za Informer i potom dodao:

Egor Prutsev during the Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and Radnicki 1923 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 10, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘Imamo i Ovusua za koga čekamo. Znamo kakva je procedura i za mlade igrače koji dolaze iz Crne Gore. Oni moraju da dokažu da imaju neku rodbinu ovde, možda je tako i sa Prucevim, ja stvarno ne znam kakav je zakon po tom pitanju’.’ – zaključio je on.

6
2

1 Komentara

  1. Smeta ti kada brat Rus dobije srpski pasoš a ne smeta ti kada Ben i Kanga dobiju srpski pasoš a ne znaju na mapu prstom upreti gde je Srbija! Vladimire, srami se!

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter