2
Domaći fudbal

Nenad Lalatovic Superliga, Super Liga, Crvena Zvezda - Mladost GAT 2.4.2023. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

LALATOVIĆ KIPTI OD BESA: „Ovo je najgore suđenje od kako sam ja ovde!“

Objavljeno: 15.05.23 u 21:10

Još uvek nismo dobili konačne putnike za Prvu ligu Srbije

Fudbaleri subotičkog Spartaka pobedili su večeras na svom terenu lučansku Mladost sa 1:0, u meču petog kola plej-auta Superlige Srbije.

Golove za Spartak postigli su Srđan Hristić u 60. i Janko Tumbasević u 87. minutu. Spartak je na 12. poziciji sa 35 poena, a Mladost je na 14. poziciji sa 32 boda.

U narednom kolu Spartak će gostovati Radničkom iz Niša, a Mladost Javoru.

U istom terminu, Radnik i Mladost GAT su u Surdulici odigrali nerešeno 1:1. Poveo je Radnik golom Petra Kunića u 49. minutu, da bi izjednačenje Mladosti GAT doneo Nemanja Milić pogotkom u 65. minutu.

Radnik je na 15. mestu sa 31 bodom, a Mladost GAT je na poslednjem, 16. mestu sa dva boda manje. U sledećem kolu Radnik će dočekati Kolubaru, dok će Mladost GAT ugostiti Napredak.

Vidno razočaran suđenjem bio je trener novosadske ekipe Nenad Lalatović koji je poručio:

– Sudija nam nije dao ništa devedeset minuta. Ne zaslužujemo da ispadnemo iz lige. Ovo je najgore suđenje od kako sam ja ovde u Novom Sadu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

3
5

2 Komentara

  1. Ovo je najgori seronja otkada se fudbal igra kod nas.Nije bilo većeg.I to vam tvrdim kao okoreli Delija.Sramota me ovog seronje drogiranog.

    1
    0
    Odgovori
    • To najbolje znamo mi Meraklije,doveo sedmoricu svojih igrača pa pobego taj je završio svoju epizodu u Nišu i daće bog nikad više.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter