0
Evropske lige

(191106) -- LIVERPOOL, Nov. 6, 2019 (Xinhua) -- Liverpool's manager Jurgen Klopp is seen before the UEFA Champions League Group E match soccer between Liverpool FC and KRC Genk at Anfield in Liverpool, Britain on Nov. 5, 2019. (Xinhua) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR "LIVE" SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS.

KLOP NE ODUSTAJE O PLASMANA U LŠ: Evo šta je poručio!

Objavljeno: 15.05.23 u 09:50

Nemac najavio borbu do samog kraja.

Fudbaleri Liverpula nemaju baš sezonu za pamćenje. U prvom delu sezone su igrali baš loše, rano ispadanje iz kupova i Lige šampiona, čak su u jednom trenutku bili bitku sa Čelsijem oko sredine tabele. Međutim, izgleda da je četa Jirgena Klopa pronašla pravu formu i zabeležili šest pobeda u nizu. Popeli su se čak na petu poziciju, koja vodi u Ligu Evrope. Trenutno imaju 62 boda, četiri manje od Mančester junajteda i Njukasla.

Redsi’ večeras do 21 čas gostuju na ’King Pauver’ stadionu ekipi Lestera, a u poslednja dva kola dočekuju nezgodnu Aston Vilu i gostuju otpisanom Sautemptonu.

Trener Liverpula Jirgen Klop najavio je da neće odustati.

 Ne odustajemo. Imamo još tri utakmice do kraja sezone i sve tri ćemo pokušati da dobijemo. Ne znam hoće li to da bude dovoljno za plasman u Ligu šampiona, ali na mojim igračima je da to učine. Imali smo problema ove sezone, ali sledeće sezone želimo biti konkurentniji u borbi za titulu. – poručuje bivši strateg Dortmunda.

Dodao je da je za titulu potrebno nešto više od 25 pobeda i da će to pokušati sledeće sezone.

– Neka predviđanja govore da je potrebno nešto više od 25 utakmica za osvajanje trofeja i mi ćemo pokušati to da ostvarimo sledeće sezone. Ako tih 25 uključuje i one protiv Mančester sitija, Mančester junajteda, Njukasla i Arsenala. Biće to samo još jedan plus više. – zaključio je Klop.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter