0
Kladionica

Lucky man celebrating victory after getting jackpot in online casino. Poker tournament on the laptop screen on the background.

Kako online kladionice u Hrvatskoj prave revoluciju u online klađenju?

Objavljeno: 15.05.23 u 15:05

Industrija igara na sreću i kocke već nekoliko godina doživljava neverovatan uzlet na području Balkana

Industrija igara na sreću i kocke već nekoliko godina doživljava neverovatan uzlet na području Balkana, i može se slobodno reći da je ovdašnji brendovi umnogome diktiraju tempo razvoja mnogo poznatijim širom Evrope. Neko bi rekao da je na ovom potezu izbila svojevrsna revolucija u ovoj industriji, i bio bi u potpunosti pravu.

Ogroman novac koji se okreće na globalnom nivou je bio okidač za sve te promene koje naše tržište igara na sreću prati, a po neki put i samo nametne. Nekoliko kladionica koje smo pregledali na sajtu sportarena.hr, imaju uslugu i funkcionisanje na nivou pojedinih globalnih giganata. Ceo sistem je ustrojen na takav način da se sve vrti oko igrača, koji na svom raspolaganju ima ogroman broj mogućnosti ne samo da zaradi novac, već i da doživi lep ugođaj.

Pomenuta revolucija ne bi bila moguća bez nekoliko faktora, koji moraju biti ispunjeni da bi se ceo proces desio. Ovo su ti faktori:

  • • Promocije i bonusi
  • • Aplikacije
  • • Ponuda igara

Promocije i bonusi 

 

Postoji mnoštvo sitnica koje privlače igrače iz raznih razloga. Neki jednostavno vole da dobiju bonus ili da iskoriste promociju jer imaju utisak da im se poklanja šansa za dobitak bez ulaganja svog novca. Drugi pak koriste bonuse kroz svoju strategiju, jer im kladionica na uplatu neke određene sume dodaje procenat. U nekim slučajevima taj bonus može biti poprilično visok i njegova uloga u strategiji klađenja je poprilično bitna.

Kladionice u Hrvatskoj su prepisale recept kladionica iz Srbije, i gotovo svakodnevno imaju u ponudi promocije i bonuse ne samo za sektor klađenja, već i online kazina.

Da napomenemo samo da bonusi i promocije mogu biti u nekoliko formi, kao što su procenti na depozit, povećanje kvote kod klađenja nakon ispunjavanja odrećenih uslova, kao što su broj utakmica na tiketu ili suma uplate, cashback kod online slotova, gde Vam se određeni deo novca kod svakog okreta vraća itd.

 

Close up crooped shot of female hands using laptop. Girl sitting in loft coffee shop and making bets online on sport bookmaker’s webcite.

 

Aplikacije

 

Jedan od najbitnijih uslova za uspešno online funkcionisanje jedne kladionice jeste njena mobilna aplikacija. Što je aplikacija bolja to je korišćenje lakše i učestalije. Šta bi to trebalo sve da poseduje jedna moderna online aplikacija?

Nekoliko faktora su ključni. Prvi bi bio preglednost interfejsa. Što je jednostavnije to je bolje, jer se igrač lakše snalazi i kreće kroz sajt. Samim tim ne gubi vreme koje je kod klađenja krucijalno.

Kada več pominjemo vreme, sledeći faktor na listi jeste brzina aplikacije. Poprilično frustrirajuće je čekati telefon kada zaglavi, a zamislite da na sve to vi hoćete da igrate uživo nešto, ili da vrtite Vaš omiljeni spin. Tako da brzina aplikacije igra veliku ulogu u svemu.

Mora da se prizna da kladionice na teritoriji Hrvatske imaju poprilično dobre aplikacije za svaki operativni sistem, bio to android ili IOS koji je sve popularniji, i da su korisnici istihzadovoljni. Sa druge strane brendovi se trude da usavrše svoje aplikacije  na najbolji mogući način i osluškuju šta im tržište govori, te konstantno usklađuju svoju ponudu prema potražnji tržišta.

 

Mature man using mobile app for live betting and online gambling and watching a sports match

 

 

Ponuda Igara

 

Revolucija online klađenja u Hrvatskoj ne bi bila potpuna bez konstantnog proširivanja dijapazona igara. Ne postoji niti jedna kladionica koja u svojoj osnovnoj ponudi za jedan meč nemamakar 500 igara. Slična situacija je kod kazina, gde imaju makar nekoliko stotina slotova raznih brendova.

Ta neograničena mogućnost biranja je nešto što je pre par godina bilo nezamislivo, a daje veliku prednost online klađenju jer kod tradicionalnog mi sve te ponude ne možemo da vidimo u listi, dok preko telefona ili kompjutera, imamo jasan pregled naših opcija. Tako da je ovo još jedan plus u korist online korišćenja kladioničarskih usluga.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter