0
Evropske lige

FOTO: Twitter/ FC Barcelona

HAOS NAKON SUSRETA ESPANJOLA I BARSE: Kataloncima preselo slavlje titule! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 15.05.23 u 09:23

Oglasili su se i Madriđani.

Fudbaleri Barselone sinoć su savladali Espanjol rezultatom 4:2 i time obezdedili 27 titulu prvaka Španije, prvu još od sezone 2018/19. Susret je već bio rešen u prvom poluvremenu, kada izabranici Ćavija Ernandesa već imali prednost od 3:0.

Oni su osvojili šampionski pehar četiri kola pre kraja, a od Reala imaju čak 14 bodova više. Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka igrači Barselone su krenuli da slave. Međutim, tako nešto navijačima Espanjola se nije dopalo, pa su uleteli na teren, a igrači su pobegli glavom bez obzira.

Srećom, veći incident je izbegnut, ali garantovano igračima Barselone nije bilo prijatno kada su se navijači sjurili na travnatu podlogu. Obezbeđenje i policija su adekvatno reagovali.

Da stvar bude još gora, pristalice domaćih su uspele da se uvuku u tunel gde su svlačionice i napadnu Serhija Busketsa i Ronalda Arauha. Španski mediji su objavili snimak koj je napravila kamera ESPNa, gde se jasno vide detalji napada. Kao i rekacija Busketsa koji nije ostao miran i želeo je da se obračuna sa napadačima.

Busquets & Alonso confronting Espanyol ultras in the tunnel
by u/cinematicallystupid in soccer

Oglasili su se iz prestonice Španije i gospodski čestitali rivalu na osvojenoj tituli.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter