6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

GRBOVIĆ: ‘ABA liga je najsmešnije takmičenje na svetu! Baš me briga gde će Partizan da igra, može i u Zagrebu!’

Objavljeno: 15.05.23 u 20:19

Direktor Štark Arene se oglasio povodom spekulisanja o tome gde će Partizan kao domaćin igrati završnicu ABA lige!

Tokom dana pojavila se informacija o potencijalnoj ‘selidbi’ Partizana u Ljubljanu. Crno-beli su navodno blizu odluke da u slučaju plasmana u potencijalno finale Admiral bet ABA lige, domaće utakmice odigraju u dvorani Stožice, u glavnom gradu Slovenije.

Povodom toga oglasio se direktor Štark Arene i legendarni košarkaš Partizana, Goran Grbović.

– Istina je jaka stvar, ali očigledno su ovde glasnine neprocenjive. Prvo i osnovno, neka Partizan saopšti koji su to termini finala, pošto ja ne znam, a ne znaju ni oni. Jednostavno, neka neko kaže pa da vidimo. Neka ABA liga kaže koji su joj termini sopstvenog takmičenja, jer to je očigledno najsmešnije takmičenje na svetu u svim sportovima – rekao je Grbović za ‘Mozzart Sport’.

Partizan u ovom trenutku igra prvi četvrtfinalni meč protiv SC Derbija u hali ‘Aleksandar Nikolić’.

– To je sve tačno i to sam izjavljivao, jednostavno nije bilo moguće zbog ranije zakazanog termina ukloniti svu opremu, ona je tek danas sklonjena i to nekih 70 posto, još ima da se radi. Znamo da je Partizan ušao među osam u Evroligi i da je zbog toga sve pomerano, ali ABA liga mora da zna datume i šta se dalje dešava, mi imamo događaje koji se mesecima unapred zakazuju, ali sve možemo da sredimo. Jednostavno, niko ne saopštava datume i to je istina.

Goran je potom govorio o potencijalnoj selidbi crno-belih u Ljubljanu.

– Pazite, ja nisam navijač, ja sam direktor Arene, tako da me baš briga gde će da igraju. Neka igraju u Ljubljani. Što se mene tiče mogu i u Zagrebu, to je njihova odluka i nema veze sa Arenom. Meni je samo žao jer ja sam bio deo tog Partizana i to sam uvek isticao. Partizan nije privatna firma i ne treba se igrati ugledom kluba – ističe Grbović i dodaje:

– Samo primera radi da uporedimo Evroligu i ABA ligu. Evroliga lepo dođe pre početka sezone i svi lepo pogledamo datume, vidimo kada je Arena zauzeta, da li će postojati problemi i onda sve rešimo na vreme, tako rade ozbiljne organizacije – zaključio je legendarni košarkaš. 

 

20
15

6 Komentara

  1. TERMINE se NE ZNAJU jer PARTIZAN KASNI A TI I ARENA. MORAS DA OBEZBEDIS DA PARTIZAN IGRA FINALE U ARENI. Mi MORAMO UZETI ABA LIGU. A TI TI SE GONI U BOZJU MATER DUSO PRODANA.

    6
    0
    Odgovori
  2. GRBOVICU SRAM TE BILO. PRODAO si SE za fotelju I saku evra. STIDI SE ! Za nas je PARTIZAN ZAKON A TI. HIJENO BEDNA !

    5
    0
    Odgovori
  3. Ahaa ok najsmesnije takmicenje na svetu!? Aa mozete da molite i kukate da vam se odlozi mec cetvrtfinala ABA lige jer igrate sa Realom!? Slepci jedni, izasli vam u susret svi i vi kenjate po svima a da ne govorim o nasoj ligi sto ne zelite ni da igrate, bruka i sramota za srpsku kosarku!!!

    2
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter