2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter screenshot

FRANCUZ PONOVO IZGUBIO KONTROLU NAKON PORAZA: Lesor gurnuo Ivanovića s leđa, košarkaš Studentskog centra nije želeo obračun! (VIDEO)

Objavljeno: 15.05.23 u 23:50

Nije prvi put da centar crno-belih čini iste stvari ove sezone!

Košarkaši Partizana ugostili su ekipu Studentskog centra u okviru prve utakmice četvrtfinalne serije plej-ofa Admiral bet ABA lige. Susret srpskog i crnogorskog tima kasnio je  u odnosu na ostatak sastava koji učestvuju u završnici regionalnog takmičenja, zbog obaveza crno-belih u TOP 8 fazi Evrolige.

Zbog zauzetosti ‘Štark Arene’, gde Partizan inače igra domaće mečeve, utakmica se odigrala u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

Gosti su režirali senzaciju sezone u Beogradu i slavili sa 83:84. Ekipa Andreja Žakelja ima priliku da eventualnim trijumfom u Podgorici eliminiše prvoplasirani tim iz regularnog dela takmičenja.

Kazna posle večitog derbija, ali ni ona posle tuče u Madridu, nisu očigledno pomogle Matijasu Lesoru da izvuče pouku iz tih nemilih događaja. Francuz je posle poraza ponovo nasrnuo na protivnika.

Tokom slavlja nakon trijumfa Danilo Ivanović je slučajno nagazio, na terenu zaista tokom cele sezone fantastičnog Francuza, a Lesor je reagovao krajnje nesportski i bez potrebe gurnuo Ivanovića s leđa. Košarkaš crnogorskog tima nije želeo da pravi skandal, već je nastavio slavlje sa svojim timom.

Spornu situaciju možete videti na 10. sekundi video snimka. 

1
11

2 Komentara

  1. On je odgurnuo, zgazio, opsovao Lesora, sve nenamerno, a vi bi da opet kazne Lesora. Besramni ste, nije čudo da imate Cokija kao glavnog ‘ mislioca“. Dosta.

    0
    10
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter