0
Košarka

FOTO: twitter/@memgrizz

BRAUN IZVREĐAO MORENTA: „Ti si glup dečko, najgluplji u celoj ligi“! (VIDEO)

Objavljeno: 15.05.23 u 14:20

Nekadašnji prvi pik NBA drafta žestoko isprozivao zvezdu Grizlisa

Plejmejker Memfisa, Dža Morent suspendovan je od strane franšize iz Tenesija, zbog video snimka koji se pojavio na društvenim mrežama a na kojem mladi košarkaš maše pištoljem na instagram live-u.

Sada se povodom tog incidenta oglasio i američki košarkaš i nekadašnji igrač Lejkersa, Kvame Braun, koji je rekao da je Dža najgluplji igrač kojeg je video.

 

 

Dakle, voliš da se igraš oružjem, je li, Dža? Voliš oružje… Umesto da budeš u svom domu i kupuješ svo oružje na svetu koje ti se dopada ti mašeš pištoljem pred kamerom kao da želiš problem pa da ga ispravljaš lažnim izvinjenjem. Ti si glupi dečko, najgluplji u celoj ligi. Imaš 231 milion dolara i glumiš kriminalca? Zakon ti dozvoljava da imaš pištolj, ali zašto koji ku**c izvlačiš pištolj i kao tu pretiš u prazno. Kakva je to muzika koju puštaš? To će ti uništiti je***u karijeru – rekao je Braun.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter