0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

UZ TIM I KADA SE POBEĐUJE I GUBI: Navijači Milana postrojili igrače! (VIDEO)

Objavljeno: 14.05.23 u 09:10

Održali im lekciju.

Fudbaleri Milana su juče poraženi od Specije u 35. kolu italijanske Serije A i tako se udaljili od Lige šampiona, jer je njiov gradski rival Inter savladao Sasuolo i popeo sam na treće mesto sa 5 bodova više od njih. Ovo im je drugi uzastopni poraz, jer su u sredu poraženi baš od ’neroazura’ u polufinalu Lige šampiona.

Milanezi su prošle sezone osvojili titulu prvaka Italije posle 11 godina, a trener Stefano Pioli dobio svoju pesmu ’Pioli is on fire’. Navijači umeju da budu nekad i surovi, naravno, imaju i pravo, jer su tu možda čak i duže od tih igrača i trenera i bodre svoj tim decenijama i u dobrom i u zlu.

Juče, posle poraza, ’rosoneri’ su postrojoli svoje igrače, ali i trenera Stefana Piolija i održali im kritiku. Na snimku se vidi kako svi stoje ispred tribine i slušaju navijače. Na kraju se sve završilo aplauzom, a navijači su se potom oglasili saopštenjem. Oni su pozvali sve da dođu ove nedelje u podne na trening i tako pruže podršku fudbalerima. Milan u utorak igra revanš Lige šampiona protiv Intera.

– Pre godinu dana okupili smo se oko naših momaka da proslavimo izvanredan uspeh. Ono što nas očekuje u utorak je još komplikovaniji test. Sada više nego ikada, dokažimo da smo Milanovci. – saopštili su ‘rosoneri’.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter