12
Domaći fudbal

delije navijaci fans supporters zastave baklje flairs during the Play Off Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and TSC Backa Topola at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 22, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

UEFA I FSS POMAŽU CRVENOJ ZVEZDI: Evo kakvu pomoć dobija šampion Srbije!

Objavljeno: 14.05.23 u 13:40

Pomoć stigla za crveno-bele!

Crvena zvezda je uspešno odbranila još jednu titulu i tako obezbedila direktno mesto u Ligi šampiona, a u eliti prihvataju samo najbolje uslove. To je dovelo do toga da se teren Marakane mora potpuno preurediti, pa će tako crveno-beli dobiti hibridnu podlogu.

Prema saznanjima Informera, Evropska fudbalska unija (UEFA) u saradji sa Fudbalskim savezom Srbije (FSS) postaviće novu podlogu na našem najvećem stadionu, a to je potvrdio zamenik predsednika čelnog organa srpskog fudbala.

„U narednom periodu teren na Marakani će biti promenjen i reč je o investiciji vrednoj više od pola miliona evra. Zvezda će imati najbolju travu, popularni hibrid. To je prirodni busen u koji se pletu veštačke vlasi. Za njega postoji i poseban način održavanja, pa će crveno-beli dobiti i nadzor, stručnu podršku, posebnu kosačicu i sve što bude neophodno kako bi se teren održavao u dobrom stanju. Mišljenja sam da bi Zvezda trebalo da dobije sve što možemo da joj omogućimo, jer će predstavljati naš fudbal u Ligi šampiona“, rekao  je Branislav Nedimović.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Ovo je prvi put još od 2019. da će naša zemlja imati predstavnika u najjačem fudbalskom takmičenju Starog kontinenta, a tada su crveno-beli osvojili tri boda u grupnoj fazi.

151
28

12 Komentara

  1. I tu travu ćemo morati da prodamo kada Vučićeve lopuže i nitkovi odu.
    A Terzić više nema gde, kraj.
    Znam da nećete da objavite jer ste i vi Vučićeva govna. Ne krijte se iza vlasnika i urednika, oni su velika govna a vi str brabonjci.

    10
    30
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter