1
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

SKANDAL U SRPSKOM FUDBALU: Trener nasrnuo na sudiju!

Objavljeno: 14.05.23 u 11:12

Nije mogao da se kontroliše.

Na utakmici mlađih pionira između Milano starsa i Budućnosti iz Dobanovaca dogodio se veliki skandal i incident kada je kako prenosi Sport Klub trener Milana A.M fizički napao glavnog arbitra Petra Pantelića.

To se sve desilo ispred četrnaestogodišnjih dečaka. On je Pantelića udarao u glavu, a i sam sudija  se oglasio posle ovog incidenta. Rekao da je posle odluke da igraču Milana dodeli crveni karton na teren ušao Aca Milanov i uneo mu se u facu.

– Zbog učestalih prigovora i psovanja iz igre sam isključio golmana Milano starsa. Prvo sam pokazao žuti, zatim i crveni karton. Na teren je potom ušao Aca Milanov, trener istog tima. Uneo mi se u lice i obratio rečima: „Zašto crveni?“, nakon čega sam dobio udarce u glavu i nos. Odmah sam prekinuo utakmicu i sačekao da se policija pojavi i napravi zapisnik. – naveo je Pantelić.

Utakmica je zvanično prekinuta u 70. minutu meča i na sajtu Fudbalskog saveza Beograda još uvek nema zvaničnog izveštaja sa iste.

 

1
3

1 Komentara

  1. Ovakvima nije mesto na fudbalskim terenima. Ovoj ekipi nije prvi put da su treneri agresivni. Nazalost, vlasnik kluba koji ce nastaviti da radi neometano. Nadam se da ce licenca biti oduzeta trajno, ali sumnjam. To ga nece spreciti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter