0
Tenis

FOTO: Starsport

POZNATO KADA ĆE ĐOKOVIĆ NA TEREN: Organizatori Mastersa u Rimu na mukama zbog lošeg vremena!

Objavljeno: 14.05.23 u 08:40

Saopšten raspored.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je u prošlom kolu Mastersa u Rimu savladao Argentinca Ečeverija 2:0 (7:6/6:2). Mladi Ečeveri je pokazao da nije došao da samo igra protiv Đokovića, već i da pokuša da pobedi. Prvi set je bio neizvestan do samog kraja, ali ga je prvi reket sveta dobio sa 7:6, već u drugom setu je to sve Novak priveo rutinski kraju.

Đoković će u narednoj rundi igrati protiv Bugarina Grigora Dimitrova na centralnom terenu, a to će biti dnevni meč. Taj podatak je malo iznenađujući, pošto je ovo jedan od derbija, koji bi sigurno bio noćni spektakl i privukao još veću publiku. Međutim, Novaku bi to odgovaralo jer su i za nedelju najavljeni loši vremenski uslovi, pa ukoliko padavine izostanu pre noći, može da završi svoj meč i izbegne eventualno odlaganje.

Program počinje od 11:00 časova, a pre Đokovićevog meča igraće se dva meča ženskog singla. Najpre na teren izlaze Karolina Muhova i Kamila Đorđi, a potom Iga Švjontek i Lesija Tsurenko.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter